Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Γράφει ο αθλητικός ρεπόρτερ...
ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ
Ο Βύζας υποδέχεται την Ηλιούπολη την Κυριακή στις 15:00 στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον νότιο όμιλο. Η ψυχολογία είναι στα ύψη. Οι αντίπαλοι είναι υπολογίσιμοι στο γήπεδο και θέλουν πολύ προσοχή. Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του κ. Κασδοβασίλη, ο οποίος μας κάνει υπερηφάνους που τον έχουμε προπονητή.
ΑΡΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
Ο Άρης ταξιδεύει στα Νεόκτιστα να αντιμετωπίσει τον Ίκαρο που έχει επίθεση φωτιά μετά τον Μεγαρικό με 25 τέρματα. Μετά την ήττα από τον παραουραγό Απόλλωνα η ατμόσφαιρα στην ομάδα μυρίζει μπαρούτι...Η βαθμολογική θέση του Άρη υποδεικνύει ότι η άνοδος είναι χαμένο χαρτί. Κυριακή 30/11 στις 15:00.
ΒΥΖΑΣ 2008 (ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ)
Εως το Πανόραμα Άνω Λιοσίων θα ταξιδέψει η νεαρή και φιλόδοξη ομάδα του Βύζα. Αναμετράται με τον Απόλλωνα και αναμένεται εύκολη αποστολή. Τυχόν νίκη θα φέρει τον σύλλογο σε καλούς "μπελάδες" αφού θα διεκδικεί την άνοδο στην Α' κατηγορία. Κυριακή 30/11 στις 15:00.
ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ
Η απόλυτη ομάδα της Β'κατηγορίας, η ομάδα θρύλος του Μεγαρικού ποδοσφαίρου μετά τον Βύζα, είναι΄μια ανάσα πριν την άτυπη κατάκτηση του πρωταθλήματος χειμώνα. Ο πρώτος γύρος τελειώνει και όλοι ειναι ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία. Η ομάδα του Δήμου Γολίτσα είναι φαρμακερή στις επιθέσεις της (31 γκολ!) και ο Αστέρας που έρχεται στα Μέγαρα μεθαύριο θα ανοίξει την "αγκαλιά" του και το τέρμα του... ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ Α.Λ. λοιπόν την Κυριακή στις 15:00. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.