Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΥ: Κλείνουν οι λακκούβες στους δρόμους των Μεγάρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την εβδομάδα που πέρασε άρχισαν να κλείνουν οι λακκούβες και να αποκαθίσταται το οδόστρωμα, σε αρκετούς δρόμους έτσι ώστε να είναι και πάλι βατοί, ύστερα από τα έργα της αντικατάστασης του Δικτύου Υδρεύσεως καθώς και κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης στο νέο Σχέδιο, στα Μέγαρα.
Επίσης αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στην Περιφερειακή Οδό Αλεποχωρίου στον κόμβο της Εξω Βρύσης που είχε γίνει παράκαμψη της κυκλοφορίας των οχημάτων, εξαιτίας των έργων Αποχετεύσεως και λόγω παρεμβάσεων της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης για το ζήτημα αυτό δήλωσε:

« Ζητούμε την κατανόηση όλων των συμπολιτών για την ταλαιπωρία που υφίστανται από τα έργα, τα οποία είναι σε εξέλιξη.
Δυστυχώς η γενικότερη κατάσταση, που επικρατεί στη χώρα με τα τεράστια Οικονομικά προβλήματα, έχει δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στην εκτέλεση των έργων και μάλιστα στην πιο κρίσιμη φάση, που έχουν σκαφτεί πολλοί δρόμοι.
Εχουν δεσμευτεί τα χρήματα, που είναι για τα έργα, στις Τράπεζες, οι εργολάβοι δεν πληρώνονται κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διακοπή των εργασιών.
Γίνονται σοβαρές προσπάθειες και ασκούνται πολλαπλές πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση. Τα προβλήματα είναι πολλά και τα εμπόδια μεγάλα. Παρ’ όλα αυτά προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Υπόψη ότι η ταλαιπωρία αυτή είναι προσωρινή , τα έργα όμως είναι μόνιμα και όταν ολοκληρωθούν θα εξυπηρετούν τους πολίτες και θα συμβάλλουν σοβαρά και σημαντικά στις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των Μεγάρων .»