Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ...

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ.
Η τοποθεσία είναι στον δρόμο για τον Άγιο Ιερόθεο, ένα χιλιόμετρο από τα δίστρατα και περίπου 4 χιλιόμετρα από τον Άγιο Ιωάννη τον Χορευταρα. Μιλάμε για το σημείο όπου βρίσκεται το παλαιό και το νέο γεφύρι του ρέματος Μαυρατζά.
Η υπηρεσία καθαριότητας έχει κάνει αυτό που πρέπει τοποθετώντας 2 μεταλλικούς κάδους απορριμάτων. Κάποιοι όμως, εκμεταλλευόμενοι ότι το μέρος είναι σκοτεινό και απόμακρο, το μετέτρεψαν σε χωματερή. Στρώματα, μοκέτες, χαλιά, παιχνίδια και άλλα οικιακά και μή απορρίματα βρίσκονται εκεί δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Όταν φυσάει ο δρόμος γεμίζει με τα σκουπίδια και την νύχτα η πιθανότητα ατυχήματος είναι μεγάλη. Εκτός αυτού δίπλα υπάρχει ρέμα και όλα σχεδόν με τον καιρό καταλήγουν εκεί... ... ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ. Το φαινόμενο είναι παλιό. Πρέπει να δοθεί μια λύση. Βέβαια όλα ξεκινούν από την έλλειψη παιδείας που διακατέχει κάποιους αλλά και από το θράσος τους. Στο σημείο αυτό υπάρχει δρόμος που κάποιος ιδιοκτήτης, και όχι ο δήμος Μεγάρων ή η νομαρχία Δυτικής Αττικής, έχει τοποθετήσει πινακίδα να μην πετούν απορρίματα.
Αυτή η εικόνα αποτελεί ντροπή για την περιοχή μας και οι διερχόμενοι αγανακτούν. Αν θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα αυτή θα πρέπει σύντομα να καθαριστεί το μέρος να τοποθετηθούν και άλλοι κάδοι και όχι να απομακρυνθούν καθώς έξω από το μοναστήρι δεν υπάρχουν κάδοι (το απαγορεύουν οι καλόγριες) και εκεί χρειάζονται.
Οι φωτογραφίες είναι από κινητό και διαθέτουν ώρα και ημερομηνία κάτω αριστερά.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ... ΑΜΕΣΗ ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.