Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Γράφει ο άγνωστος blogger
ΤΟ 6ο ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ!
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ!
Περιμέναμε πολλές μέρες για να ακούσουμε τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων του νέου Καλλικρατικού δήμου Μεγάρων. Οι 5 δημοτικοί σύμβουλοι που επιλέχθηκαν για τις θέσεις ευθύνης διαθέτουν ο καθένας την ανάλογη πείρα. Ο κ. Μαρινάκης είναι βέβαιο ότι θα τους κρίνει καθημερινά και θα απαιτήσει εργατικότητα και αποτελεσμαστικότητα.
Την Τετάρτη στο Στρατουδάκειο πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους της δημοτικής διοίκησης και φορέων της περιοχής. Μέσα από την συνάντηση, που σκοπό της είχε να κατατεθούν προτάσεις για τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις, μάθαμε ότι ο Κλεάνθης Βαρελάς θα αναλάβει άμεσα την προεδρεία επιτροπής που θα έχει υπό την εποπτεία της τα νομικά πρόσωπα του δήμου (δημοτικό θέατρο, ΔΟΑΑΜ, ΚΑΠΗ κτλ.). Δεν πρόκειται για μία απλή προεδρεία, ούτε καν για υπερπροεδρεία. Πρόκειται ουσιαστικά για μία σουπερ-αντιδημαρχεία που σε αρμοδιότητες είναι υπεράνω των υπόλοιπων.
Σαφέστατα οι άλλες αντιδημαρχείες έχουν πλέον πολλές αρμοδιότητες αλλά ο Κλεάνθης αναλαμβάνει ένα δύσκολο κομμάτι που μέχρι τώρα αντίστοιχο δεν υπήρχε. Οι επαφές με φυσικά πρόσωπα θα είναι καθημερινές. Το χάρισμα του Κλεάνθη να επικοινωνεί άμεσα με τον κόσμο σίγουρα μέτρησε για να τοποθετηθεί σε αυτή την θέση.
Σαν γνώστης του αθλητισμού και έχοντας την εμπειρία στην διοργάνωση αθλήτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρει. Το megara press τον συμβουλεύει να λειτουργεί με αποφασιστικότητα, να επιβληθεί όπου χρειάζεται - και με τον τρόπο του - στο κατεστημένο και να αξιοποιήσει τις αρετές του.