Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ Μ.Ο.Μ.!!!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ......

Από: KOMAIOS@mycosmos.gr

Καταρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για την θαυμάσια δουλεία που γίνεται μέσα από το blog. Αλλά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο εξώφυλλο είναι αν όχι γελοίο άκρος υποκριτικό. Εδώ και μια τετραετία όλοι φωνάζουν ότι ο Μ.Ο.Μ είναι μια μαύρη τρύπα στην οικονομία του δήμου. Και επειδή βλέπω να συνεχίζεται η καραμέλα για τα τμήματα του και της μουσικές σχόλες έκρινα σκόπιμο να στείλω αυτό το mail.
Επιγραμματικά λοιπόν αναφέρω τα εξής:

1.Οι μουσικές σχόλες του Μ.Ο.Μ δεν υπόκεινται σε κανένα νομικό πλαίσιο, και είναι άκρος παράνομες και αυθαίρετες. Και αυτό διότι το καταστατικό του μουσικού ομίλου Μεγάρων προβλέπει τμήματα εκμαθήσεις μουσικών οργάνων μόνο για τα όργανα που συμμετέχουν στην Μπάντα-φιλαρμονικη (τώρα άλλο αν έχουμε και τα υπόλοιπα επειδή πρέπει να κάνουν οι φίλοι-καθηγητές μας μάθημα).

2.Η χορωδία του Μ.Ο.Μ είναι εντελώς εικονική, απορρόφα μεγάλα ποσά από τον δήμο και έχει 1-2 παρουσίες τον χρόνο. Για να μην μιλήσω για τα μουσικά φεστιβάλ όπου βγαίνουν από μονοί τους πρώτοι.

3.Οι καθηγητές δε κάνουν μαθήματα διότι η Διοίκηση του Μ.Ο.Μ δεν είναι εντάξει στης οικονομικές της υποχρεώσεις. Εδώ και 4 χρόνια ο μηνιαίος τζίρος από της μουσικές σχόλες είναι περίπου 7000 με 8000 χιλιάδες ευρώ που κάνεις δεν ξέρει που πηγαίνουν. Βεβαία σε αυτά θα πρέπει κάνεις να συνυπολογίσει και την κρατική επιχορήγηση που λαμβάνει ο Μ.Ο.Μ μέσω του Δήμου περί τα 80000 ευρώ ετήσιο. Υπολογίστε λοιπόν τα ετήσια έσοδα και κάντε αντιστοίχιση με την εικόνα που παρουσιάζει ο Μ.Ο.Μ σήμερα!!!! Και γιατί δεν δέχονται οι καθηγητές να συνεχίσουν την διδασκαλία για φέτος, γιατί μάλλον τους χρωστάνε πολλά!!!!

4.Η μπάντα- φιλαρμονική του δήμου μας το 2000 έως το 2006 απαρτίζονταν από 28 μελή που κατά μέσω ορό ηλικίας είχαν τα 30 σήμερα από 12 με μέσω ορό ηλικίας τα 50+!!! Αυτό είναι το έργο του που πρόσφερε η απερχόμενη διοίκηση. Ρώτησε ποτέ κάνεις γιατί έγινε αυτό;; Γιατί κάποιοι στην μπάντα πληρώνονταν, ενώ οι υπόλοιποι όχι; Ποιος έκρινε ότι πρέπει να γίνεται αυτό;; Τα λέω όλα αυτά διότι της τελευταίας μέρες βλέπω μια τάση από τον Κ.Μαργετη στα τοπικά Μ.Μ.Ε να υποστηρίζει το “τεράστιο” έργο του.

5.Ο Κ.Σακελλαρίου όσο ήταν μέλος του Μ.Ο.Μ δεν είχε καμία αντίδραση επί μια τετραετία. Σήμερα μιλά για προγραμματισμό τον οικονομικών......!!! Πιστεύω ότι είναι περιττό να σχολιαστεί !!! Ο καθένας μπορεί να βγάλει μονός του τα συμπεράσματα του.

Σαν τελευταία διαπίστωση θα ήθελα να πω στους απερχόμενους αλλά επερχόμενους που θα διοικήσουν το μουσικό όμιλο Μεγάρων ότι εδώ και 20 χρόνια η φιλαρμονική του δήμου εκπροσωπείται από το ίδιο άτομο στο συμβούλιο του Μ.Ο.Μ. Γιατί άραγε;; Δεν υπάρχει άλλος ποιο ικανός!!!!! Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει να φύγουν αυτοί που επί τόσα χρόνια, βλέπουμε να καταστρέφουν οτιδήποτε δημιουργικό σε αυτόν τον τόπο, να αναλάβουν νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και μεγαλύτερες ικανότητες.

Θα παρακαλούσα πολύ τον διαχειριστή του μπλογκ να ποστάρει και αυτό http://www.megaratv.gr/?p=485#comments το βίντεο με αυτούς που μας διοικούσαν 4 χρόνια… από την μεριά της διοίκησης και της αντιπολίτευσης. Που σήμερα θα έπρεπε να μην μιλάνε αντίθετα βγαίνουν και υπερασπίζονται και το υποτιθέμενο έργου τους.

Megara Press: ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ!
Αγαπητέ αναγνώστη στην αρχή αναφέρεστε σε κάποιο εξώφυλλο. Προφανώς έχετε συνδέσει το megara press με κάποια τοπική εφημερίδα. Μην σάς ξεγελά που δημοσιεύουμε τα πρωτοσέλιδα της ΑΠΟΨΗΣ. Είναι η μόνη που τα αποστέλλει ηλεκτρονικά. Των άλλων εφημερίδων απλά βαριόμαστε να τα φωτογραφίζουμε!
Δεν έχουμε καμία σχέση με κάποιον δημοσιογράφο ή καποια τοπική εφημερίδα. Δεν είμαστε ούτε αληθινοί αλλά ούτε ψεύτικοι δημοσιογράφοι! Απλώς απλοί πολίτες.
Αν στις καφετέριες και στα καφενεία, η σε πηγαδάκια έξω από την δημαρχεία, ορισμένοι αναφωνούν και διεκδικούν την πατρότητα, ή ακόμα και την μητρότητα, του megara press καλά θα κάνουν να κλείνουν το στόμα τους. Δεν τούς ανήκει. Αν έβλεπαν και την σωρεία απειλητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων που καταφθάνουν στην ηλεκτρονική διέθυνση megarapress@yahoo.gr καθημερινά θα καταλάβαιναν πόσο δεν τούς συμφέρει να μιλούν.