Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΜΕΓΑΡΩΝ

Αύριο Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος του Ανισόπεδου Κόµβου Πάχης Μεγάρων (ΧΘ 41+570). Συγκεκριµένα:

- Από 13:00 έως το αργότερο 07:00 το πρωί της επόµενης µέρας, η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων (προς Κόρινθο και προς Αθήνα) θα διεξάγεται µέσω των κλάδων του ανισόπεδου κόµβου.

- Ενώ µέσα στο διάστηµα αυτό, και για 2,5 ώρες περίπου, από 14:30 έως περίπου τις 17:00, η κυκλοφορία της Νέας Εθνικής Οδού θα διακοπεί πλήρως µεταξύ του Η/Κ Μεγάρων (Χ.Θ. 38+830) και του Α/Κ της Κινέττας (Χ.Θ. 56+540) και θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.). Σηµειώνεται δε ότι καθ’ όλη της διάρκεια της εκτροπής της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο., η ράµπα εισόδου του κόµβου Πανοράµατος µε κατεύθυνση προς Αθήνα θα παραµείνει κλειστή στη κυκλοφορία.

- Από την έναρξη των ανωτέρω ρυθµίσεων (λίγο πριν τις 13:00) και µέχρι την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδροµο (το αργότερο 07:00 το πρωί της επόµενης µέρας), η κάθετη οδός Πάχης - Μεγάρων, που διέρχεται από τη νέα γέφυρα του κόµβου Πάχης, θα είναι κλειστή για την τοπική κυκλοφορία, η οποία θα εξυπηρετείται από τοπικές παρακαµπτήριες οδούς.

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθµίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης της παλαιάς Γέφυρας Πάχης, από τον αρµόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, υπεργολάβος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις µετακινήσεις τους, στο ανωτέρω χρονικό διάστηµα και τµήµα του οδικού δικτύου.

Όσοι αναγκαστικά διέλθουν από την περιοχή, τους ευχαριστούµε για την κατανόηση και τους παρακαλούµε να συµµορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήµανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξηµένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υποµονή σε τυχόν καθυστερήσεις.