Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Απο αναγνώστη: "Φαναρια Μεγαρα"

Από:
Διαβασαμε στο blog σας οτι δεν υπαρxουν φαναρια στον κεντρικο κομβο Φορου των Μεγαρων. Αναζητουμε περισσοτερες λεπτομερειες γιατι ο Δημος Μεγαρεων δεν το επιβεβαιώνει. Μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μας με e-mail ή τηλεφωνικα στο 69*****727 ;
Κατερινα Χ. Εκπομπή Εconews
Megara Press:
Αγαπητή αναγνώστρια, το θέμα της έλλειψης φωτεινών σηματοδοτών στον κόμβο του "Φόρου" είναι από τα πρώτα που αναρτήσαμε. Από τις 29 Ιουλίου 2008 που ξεκινήσαμε, στην αριστερή πλευρά του ιστολογίου υπάρχει σχετικό μόνιμο κείμενο. Πριν λίγους μήνες δημοσιέυσαμε φωτογραφικό ρεπορτάζ το οποίο αναρτήθηκε και στο δημοφιλέστερο ελληνικό blog troktiko.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με ποιόν/ποιά επικοινωνήσατε στον δήμο. Προφανώς ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ζει σε άλλη πόλη ή να μην διέρχεται από το σημείο αυτό. Δεν υπάρχει Μεγαρίτης ή μη ντόπιος διερχόμενος οδηγός που να μην έχει βιώσει το μπάχαλο που επικρατεί στο εν λόγω σημείο. Σας παραθέτουμε σημερινές φωτογραφίες (4-3-09) τραβηγμένες από κινητό, μέσα από όχημα και με διευκρινίσεις. Εσείς βλέπετε φανάρια; Εμείς όχι...Αυτό που μας παραξενεύει είναι ότι αναφέρεται στο μήνυμά σας την τηλεοπτική εκπομπή ECONEWS του ΣΚΑΪ. Απ' όσο ξέρουμε η εκπομπή αυτή ασχολείτε με θέματα που αφορούν την οικολογία και το περιβάλλον. Αν το πρόβλημα που επικρατεί στον κόμβο του Φόρου κατατάσεται στα περιβαλλοντικά, είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαιτέρως! Ίσως αυτό να επισπεύσει την επίλυσή του.