Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ: ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. 
Με αφορμή τον θάνατο του δημοσιογράφου Γεώργιου Τράγκα διάφοροι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι δηλώνουν στις δημόσιες πληροφορίες τους ότι διαμένουν στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο, εκφράζονται ακραία κατά του εκλιπόντος και κατά του γεγονότος ότι είχε επιλέξει να μην εμβολιαστεί.
Δεν λείπουν φυσικά και οι σκόρπιες δημοσιεύσεις που υβρίζουν αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί είτε από επιφύλαξη είτε από ευθεία άρνηση. Το χειρότερο δε συμβαίνει στους σχολιασμούς αυτών των δημοσιεύσεων όπου υπάρχουν κατάρες και απόδοση κάθε ευθύνης και κάθε κοινωνικού προβλήματος στους ανεμβολίαστους.
 
ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ.
Η απομόνωση των ακραίων στοιχείων είναι προσωπική υπόθεση αλλά και προσωπική ευθύνη του κάθε πολίτη. Η Ελλάδα πάντα υπέφερε από τις ακρότητες είτε αυτές ήταν εσωτερικές είτε εισέβαλαν στην χώρα μας. Κατά την γνώμη μας η αναφορά αυτών των δημοσιεύσεων στις αρμόδιες δημόσιες αρχές είναι μονόδρομος και οφείλουν να το πράξουν όσοι θέλουν και μπορούν. Πρόκειται για αδίκημα διότι αφορά μία υγειονομική πράξη την οποία αναλαμβάνει ο καθένας προσωπικά και αποκλειστικά.
 
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ Ή ΜΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.
Ποινικά και ηθικά κολάσιμες είναι και οι προτροπές για εμβολιασμό ή μη μέσω οιουδήποτε τρόπου, ηλεκτρονικού ή μη. Μία δημόσια φωτογραφία με την σύριγγα στον ώμο είναι προτροπή εκτός αν συνοδεύεται από σχετικό κείμενο που αποσαφηνίζει ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Αν τα παραπάνω γραφόμενα έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις μέρες και τα έργα της κυβέρνησης, αυτό είναι μία μεγάλη κουβέντα που αν ανοίξει κλείνει στην επόμενη κάλπη. 
Τέλος να πούμε ότι το διαδίκτυο είναι κατακλυσμένο από παρακρατικούς παρατηρητές οι οποίοι φιμώνουν την άποψη που αντιτίθεται στο κυβερνητικό έργο. Η ενημέρωση πρέπει να είναι αμφίπλευρη αλλά δυστυχώς δεν είναι...