Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΣΙΓΚΟΛΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟ...


Ο δρόμος για την πλήρη φτωχοποίηση των Ελλήνων προχωράει αριστερά και καλά. Όλα πηγαίνουν βάση σχεδίου, δηλαδή αργά και σταθερά προς την εξαφάνιση κάθε ελεύθερου επαγγελματία και κάθε ελεύθερου πολίτη.
Η κυβέρνηση λοιπόν υλοποιεί το σχέδιο της φτωχοποίησης του κάθε ενός που κατοικεί σε αυτήν τη χώρα, σχέδιο που ουσιαστικά μπήκε στην τελική του φάση πριν 6 χρόνια.

Το σχέδιο αυτό έχει σκοπό:
- την μείωση του πλούτου και της περιουσίας του κάθε Έλληνα αλλά και του κάθε δημόσιου φορέα
- τον πλήρη έλεγχο όλων των δημοσίων αγαθών
- τον περιορισμό του φυσικού χρήματος.
- την εξάρτηση των υπολοίπων εκτός των μισθωτών και των συνταξιούχων από ένα μηνιαίο εισόδημα που όλοι θα το έχουν ανάγκη για να ζήσουν αξιοπρεπώς (έρχεται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Δεν θα το παίρνει όμως όποιος έχει περιουσιακά στοιχεία. Άρα θα προσπαθήσουν κάποιοι να απαλλαγούν από την περιουσία τους ξεπουλώντας τη).
- την προώθηση της ανέπαφης συναλλαγής και της κάρτας που θα μετατραπεί σε μικροτσίπ γιατί η κάρτα θα χάνετε.

Μέσα από τα κινήματα των τελευταίων ετών προωθήθηκε:
- το δήθεν φαινόμενο του θερμοκηπίου ως απειλή.
- η ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον.
- οι οικολογικές μετακινήσεις που όλως τυχαίως δεν μας πάνε και πολύ μακριά!
- ο εθελοντισμός, δηλαδή το χαμαλίκι για όλα τα παραπάνω.

Από τα ξένα κέντρα έρχεται:
- ο πλήρης έλεγχος των τροφίμων. (ο διατροφικός κώδικας είναι εδώ)
- ο πλήρης έλεγχος των συναλλαγών.
- ο πλήρης έλεγχος του διαδικτύου.

Θα υπάρχουν όλα αλλά θα είναι προσβάσιμα μόνο σε αυτούς που θα δεχθούν να ελέγχονται. Το φτωχό και τον άθεο τον ελέγχεις πιο εύκολα από τον πλούσιο και τον χριστιανό αντίστοιχα. Όταν λέμε πλούσιος εννοούμε αυτόν που μπορεί να έχει όσα η φύση δίνει απλόχερα. Γιατί αυτός είναι ο πραγματικός πλούτος. Της φύσης.

Το θέμα είναι στην κουκίδα του χάρτη που λέγεται Μέγαρα ποιοι είναι αυτοί που αντιστέκονται και θα αντισταθούν στην απειλή του πλήρη ελέγχου του ανθρώπου; Σε τοπικό επίπεδο τι θα κάνουμε; Θα συνεχίσουν οι πρώτοι της απειλής να έχουν ατζέντα της προηγούμενης δεκαετίας μπροστά στην πρόκληση της νέας εποχής; Θα μας σώσει ο Κινέζος πρέσβης ή ο Ρώσος θρησκευτικός τουρίστας; Ή τελικά ο Κρύφτης και η Κορώνα;

Η συντακτική ομάδα του Megara Press.

Υ.Γ. Η μαγκιά στο διαδίκτυο δεν είναι να κάνεις αντιγραφή και επικόλληση αλλά να γράφεις όσα πιστεύεις με τα χέρια σου. Αυτό για τους φυλακισμένους της περιοχής μας και αυτούς που αγκαλιάζουν το τοπικό κατεστημένο.