Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...

ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΣΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ... ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ; ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ; ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

Την ώρα που οι μετακινήσεις στην Αθήνα ήταν ελεύθερες λόγω της τραπεζικής αργίας, την ώρα που η κοινωνία είναι άνω κάτω, την ώρα που στα Μέγαρα μοιράζεται φαγητό για να μην πεθάνει ο κόσμος από την πείνα, οι εργολάβοι - καναλάρχες εισπράττουν κανονικά το χαράτσι των διοδίων στην Ελευσίνα, στην Πάχη και παντού.
Το βέβαιο είναι ότι αν οι δρόμοι δεν είχαν ξεπουληθεί στους ιδιώτες και ανήκαν στο κράτος τότε οι μπάρες θα ήταν σηκωμένες τουλάχιστον τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Κλειστές επιχειρήσεις, ανοικτά διόδια. Ουρά στα ΑΤΜ, ουρά και στα διόδια...Τα παίρνεις και τα δίνεις...
...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 2,10!
...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα όλων όσων πέρασαν από την τοπική αυτοδιοίκηση, συμπεριλαμβανομένης και της νομαρχιακής.
Η κομματική προσέγγιση για να διαπιστωθεί η προέλευση των διοικούντων δεν έχει κανένα νόημα στην παρούσα φάση. Άλλωστε με τον Αλέξη αποδείχτηκε ότι όλα τα πολιτικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια οικονομική εξασφάλιση στους Μπομπολαίους ακόμα και σε capital control... Αυτές είναι δουλειές. Αυτή είναι διαπλοκή. Και όποιος δεν πάει κόντρα σε αυτή την διαπλοκή είναι ύποπτος ότι συμμετέχει στο πάρτυ με κάποιο τρόπο.

Η συντακτική ομάδα του Megara Press