Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ! ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΕΥΘΕΙΑ!

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ!
 
Ο λαός απαιτεί και ο ΚΟΚ αλλάζει στα γεωγραφικά όρια του δήμου Μεγαρέων! Επειδή οι οδηγοί στα Μέγαρα λειτουργούν σύμφωνα με την λογική της ευθείας ("εγώ πάω ίσα" που λένε!) αλλάζει ο ΚΟΚ αποκλειστικά για την πόλη μας. Οπότε όποιος πάει ευθεία έχει προτεραιότητα και όποιος στρίβει πρέπει να περιμένει. Τόσο απλά! Αν τώρα στρίβουν και οι δύο προτεραιότητα έχει αυτός που έρχεται από τον Αϊ Γιάννη και εφόσον είναι Μεγαρίτης από μάνα και πατέρα!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ μέχρι τη δύση του ηλίου! Στην Τροχαία Μεγάρων θα υπηρετούν όποιοι έχουν περάσει ειδικό σεμινάριο μεγαρικής οδήγησης και θα λαμβάνουν ειδικό επίδομα.

Στην ίδια τροπολογία θα περάσει και διάταξη όπου οι οδηγοί θα παρκάρουν ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΑΣ καθώς και η περίφημη διάταξη "πατητός ποδηλάτης" όπου όποιος καταφέρνει και εκσφεδονίζει από το οδόστρωμα ποδηλάτη θα λαμβάνει bonus και το βραβείο του "καλού οδηγού-σκοπευτή"!
...υποχρεωτική ενδυμασία ποδηλάτη στους δρόμους των Μεγάρων...
Τέλος σφήνα θα περάσει και μετατροπή του ΧΥΤΑ Μεγάρων σε πάρκο αναψυχής, η δημιουργία εργοστασίου ηλεκτροπαραγωγής στο Βλυχό Μεγάρων με δέσμευση να προσληφθούν οι ρομά της περιοχής. Το εν λόγο εργοστάσιο θα λειτουργεί με καύση διαφορών υλικών!!!

πηγή: www.sta.megara.odigoyme.diaforetika.meg ή www.o.megaritis.odigos.mono.ekpaideyei.kai.den.ekpaideyetai.meg ή www.kai.oi.arxaioi.eytheia.pigainan.giaayto.pigan.mprosta.meg

Σημείωση: ΓΕΛΑΤΕ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ αλλά ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!