Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ

 
Και ναι! Η χώρα έχει πλέον πρωθυπουργό έναν νέο, πολλά υποσχόμενο και προερχόμενο από τον αριστερό χώρο. Έναν άνθρωπο που είναι άθεος, άεργος και υπέρ των συμφώνων ελεύθερης συμβίωσης ανάμεσα στο ίδιο φύλο.
Ο Αλέξης είναι το πρόσωπο που εκφράζει όχι την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας αλλά το σύστημα που τον προετοίμαζε να έρθει εδώ και χρόνια. Αν η κάλπη μίλησε και είπε 37% είναι γιατί υποσχέθηκε ότι θα δώσει στον κόσμο όσα οι προηγούμενοι του στέρησαν. Δηλαδή δουλειές και λεφτά. Αυτά όμως θα έχουν αντάλλαγμα. Ποιό θα είναι αυτό; Η μετάλλαξη της Ελλάδας σε ένα κράτος με διεθνιστικό χαρακτήρα, μακριά από τα ελληνοχριστιανικά πρότυπα.
Το σύνθημα που δεν ακούστηκε πολύ από τον Αλέξη είναι η "αλλαγή". Και αυτό γιατί οι πολιτικοί ποτέ δεν λένε την αλήθεια. Οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν από εδώ και στο εξής και δεν θα είναι οικονομικές αλλά καθαρά κοινωνικές.
Αν οι κόκκινες γραμμές του Καμμένου ενεργοποιηθούν και έρθει σύγκρουση και ρήξη τότε υπάρχει και η τσόντα που λέγεται "Ποτάμι". Με λίγα λόγια θα φάμε τον Αλέξη πολλά χρόνια στη μάπα σαν πρωθυπουργό.

Η συντακτική ομάδα του Megara Press