Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΝΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΤΖΑ!

ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΑΤΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΗΓΗ.

Στο πρώτο έγγραφο βλέπεται την επιστολή που έστειλε η πρόεδρος του συλλόγου του Μαυρατζά στο δασονομείο ζητώντας να μάθει τον χαρακτηρισμό της περιοχής κάτω από το μοναστήρι του Αγίου Ιεροθέου και της ευρύτερης περιοχής στην οποία ανθρωποειδές με την υποστήριξη συμβούλων της διοίκησης Στρατιώτη έκανε τερατώδεις παρεμβάσεις ενάντια στην φύση.

Στο δεύτερο έγγραφο βλέπουμε την απάντηση του δασονομείου (κάντε κλικ για να μεγαλώσει η εικόνα). Αναδασωτέα λοιπόν η έκταση που έχει καταστραφεί με την υπογραφή του κυρίου Στρατιώτη και των αντιδημάρχων που αναγράφονταν στην μαρμάρινη πινακίδα πριν την κατεβάσουν κάποιοι. Η πρόεδρος του συλλόγου που παλεύει σχεδόν μόνη της για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος (2 μέλη του διοικητικού συμβουλίου έχουν φιλικές και εμπορικές σχέσεις με το λαμόγιο που καταστρέφει) αναφέρει σε μήνυμα της ότι η έκταση είναι δασική από το 1947!

Το μήνυμα που λάβαμε από την πρόεδρο:

Το Δασονομείο Μεγάρων με το, με αρ. πρωτ.769/08-09-2010 έγγραφό του, μάς πληροφορεί ότι η εν λόγω έκταση εμπίπτει εντός του περιγράμματος της αρ.1732/89, απόφασης για κήρυξη αναδασωτέας έκτασης & η υπηρεσία έχει ήδη κινήσει τις νόμιμες ενέργειες.Αυτές αφορούν σε επιβολή προστίμων δεδομένου ότι ΟΛΕΣ οι παρεμβάσεις έχουν γίνει σε δασική έκταση (είναι δάσος από το 1947). Όχι μόνο κάτω στο ρέμα, αλλά & στον περιβάλλοντα χώρο, όπου έχει κάνει διανοίξεις, δενδροφυτεύσεις. Οι μηνύσεις θα επιβληθούν εντός των επομένων ημερών αφού γίνει φωτοερμηνεία .

Η λευκή πινακίδα με τα κόκκινα γράμματα που έβαλε κάποιος που "τρώει" από την μονή πρέπει να βγει. Το μόνο που κατάφερε με τις ενέργειες του ο καλυπτόμενος άνανδρος είναι να κάνει μερίδα κόσμου να μισήσουν το μοναστήρι και τις καλόγριες. Όμως όλο το μίσος πέφτει πάνω του. Χρησιμοποίησε το ιστορικό μοναστήρι για να ικανοποίησει το πάθος του για προβολή και για να δείξει ότι αυτός μόνο ενδιαφέρεται.
Σε όσα κάνει και έκανε έχει και είχε την στήριξη της διοίκησης του δήμου και της εκκλησίας της Ελλάδος.
Ευτυχώς όμως οι υπηρεσίες στην Ελλάδα λειτουργούν αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος πολίτης να τις ενεργοποιήσει...